Een 20e verjaardag moet een knalfeest gaan worden hebben ze in Disneyland Parijs gedacht. Want wat staat er een hoop moois te wachten.Een nieuwe parade, langere openingstijden en een schitterende slotshow rondom het kasteel. Op een speciale site doet Disneyland Parijs uit de doeken wat we mogen verwachten.

Natuurlijk deden al langer geruchten de ronde over hoe de komende verjaardag gevierd zou worden. Toen de eerste afbeeldingen vrij werden gegeven vielen direct de waterelementen op. Die deden erg denken aan de fontein van ‘World of Colours’ , maar waar zou dit dan gevestigd moeten worden? In het water voor de ingang? Op het centrale plein voor de twee parken of op het central plaza voor het kasteel.

Niets van dit alles, in de gracht voor het kasteel komen een boel fonteinen die voor de watergordijnen gaan zorgen. Op deze watergordijnen zullen tijdens de slotshow videobeelden uit disney klassiekers worden geprojecteerd. Een even mooie als verrassende oplossing die we nog wel een tijdje kunnen houden als je het mij vraagt. Die fonteinen in de gracht staan toch niemand in de weg. Gewoon laten liggen zeg ik, zo kunnen we ook ver na de verjaardag van al dat moois blijven genieten.


Daniel Copsy

Daniel Copsy, eigenaar en bedenker van Copsywrite te vinden op veel websites en steeds vaker op Google+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *