i Heart kingdom Hearts

Het was één van de grote verrassingen van de afgelopen E3. De aankondiging van de nieuwe Kingdom Hearts game. Na alle tussentitels op de nintendo DS komt er nu weer een volwaardig deel uit. Na de eerste twee helemaal suf gespeeld te hebben ben ik enorm benieuwd wat Kingdom Hearts 3 gaat brengen. Natuurlijk omdat het een geweldige game reeks is, maar stiekem ook een klein beetje omdat het allemaal om Disney karakters draait. Voordat de langverwachte KH3 uitkomt worden we nog even zoet gehouden met een HD versie van de andere Kingdom hearts games. Onder de naam Kingdom hearts 1.5 komt er een verzameling eerder uitgebrachte games om van te genieten. (meer…)

Terug…

  Een nieuw begin, soms is dat hard nodig. Zo ook voor dit blog. Te lang is er niets mee gebeurd. Dat had natuurlijk heel veel redenen. [insert sad story here …] Maar zoals bij alles wat aandacht te kort is gekomen, komt er ook een dag waarop die aandacht Lees verder…

Malafide Maleficent movie

Heksje Angelina Jolie, aka Maleficent

maleficent malafideSinds Disney jaren geleden de Disney villains gebruikten voor hun merchandise is het een niet te stoppen succes geweest. Wilden we  vroeger niet allemaal stiekem de schurk spelen? Zeker als de rol van held al vergeven was. Dat moeten ze bij Disney ook begrepen hebben. Blij verrast was ik dan ook toen deze week bekend gemaakt werd dat begin 2014 een nieuwe film uitkomt. Dit keer geen sprookje, prinsessen, prinsen of elfjes. Nee deze nieuwe film draait volledig om Maleficent. (meer…)